Kecskehús:

Ez a hús könnyen felszívódó, a baromfi húshoz hasonlóan jól emészthető húsféle. Nem csupán az élettani hatása miatt érdemes kecskét fogyasztani, hanem mert húsa igen ízletes. Van, aki gida korában kedveli töltve és egyben megsütve, és van, aki az érettebb, idősebb állat húsát részesíti előnyben. Kissé édeskés, ezért a megfelelő fűszerezésre nagyobb gondot kell fordítani. A legkedveltebb íz kompozíció az, amikor együtt sütjük meg a kecskehúst a kecskesajttal.

 


 

Gida hús – előzetes megrendeléssel kapható

csonttal: 3.000 Ft/kg

csontozva: 3.500 Ft/kg

Kecske hús – előzetes megrendeléssel kapható

csonttal: 2.500 Ft/kg

csontozva: 3.000 Ft/kg

Kecske kolbász – folyamatos termék

sütni való: 3.200 Ft/kg

füstölt: 3.700 Ft/kg