Kecskehús:

Ez a hús könnyen felszívódó, a baromfi húshoz hasonlóan jól emészthető húsféle. Nem csupán az élettani hatása miatt érdemes kecskét fogyasztani, hanem mert húsa igen ízletes. Van, aki gida korában kedveli töltve és egyben megsütve, és van, aki az érettebb, idősebb állat húsát részesíti előnyben. Kissé édeskés, ezért a megfelelő fűszerezésre nagyobb gondot kell fordítani. A legkedveltebb íz kompozíció az, amikor együtt sütjük meg a kecskehúst a kecskesajttal.

 


 

Gida hús – előzetes megrendeléssel kapható

csonttal:      4.200 Ft/kg

csontozva:  4.600 Ft/kg

Kecske hús – előzetes megrendeléssel kapható

csonttal:     3.800 Ft/kg

csontozva: 4.200 Ft/kg

Füstölt kecske kolbász: 4.400 Ft/kg